Να προσαρτήσουμε τις Η.Π.Α.

Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας στις Βρυξέλλες!

Ο ελληνικός λαός το γνωρίζει: όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος έχουν πίσω τους ένα θλιβερό παρελθόν ξεπουλήματος της Ελλάδας: στο Μάαστριχτ, στο Άμστερνταμ, στην Νίκαια. Από Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και σε κάθε συνέλευση υπουργών , οι πολιτικοί μας ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Συνέλληνες, ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια το ξεπούλημα. Το μάθαμε το μάθημά μας! Καιρός να μάθουν αυτοί το δικό τους. Δε θα ξαναπουλήσουμε φτηνά το τομάρι μας! Θα το πουλήσουμε ακριβά.

Πόσο πιο ακριβά; Αναλόγως την περίσταση. Θέλετε αγαπητοί μας εταίροι να εφαρμόσουμε μια οδηγία; Θα πληρώσετε. Θέλετε να μας επιβάλετε την αγροτική σας πολιτική; Θα μας τα σκάσετε. Θέλετε Κοινή Εξωτερική Πολιτική; Θα μας τα σκάσετε χοντρά! Θέλετε να επικυρώσουμε το Ευρωσύνταγμα; Θα πληρώσετε τα μαλλιοκέφαλά σας! Η εθνική μειοδοσία τελείωσε. Μαζί κι οι εκπτώσεις.

Η Εναλλακτική: Προσάρτηση των Η.Π.Α.

Είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν οι γνωστοί εξυπνάκηδες οι οποίοι, διαβάζοντας το παραπάνω, θα αναφωνήσουν: “Μα είναι ποτέ δυνατόν; Για ποιο λόγο οι ευρωπαίοι να υποκύψουν στον εκβιασμό μιας μικρής χώρας;”. Κι απαντάμε σε αυτούς τους γραικύλους ευρωληγούρηδες: Διότι αν δεν το κάνουν, η Ελλάς θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προσαρτήσει τις Η.Π.Α.

Και εξηγούμαστε: η προσάρτηση των Η.Π.Α. θα γίνει με ειρηνικά μέσα: θα τους ζητήσουμε να γίνει η Ελλάδα η 52η πολιτεία των Η.Π.Α. Αυτό δε θα είναι παρά η επικύρωση του γεγονότος πως είμαστε το ίδιο έθνος με τους Αμερικανούς. Πράγματι, με τους Αμερικανούς μας συνδέει:
Το Ομόθρησκον, καθότι είναι κι αυτοί χριστιανοί σαν κι εμάς.
Το Ομόγλωσσον (μια ματιά στις διαφημίσεις του ραδιοφώνουν και της τηλεόρασης θα σας πείσει)
Το Ομότροπον: βλέπουμε τις ίδιες σειρές στην τηλεόραση, τις ίδιες ταινίες στον κινηματογράφο, ακούμε την ίδια μουσική, φοράμε τα ίδια ρούχα, τρώμε τα ίδια φαγητά.
Και φυσικά, με συνδετικό κρίκο την Ομογένεια, έχουμε και το Όμαιμον.
Ήδη λοιπόν, αφού η Ελλάδα γίνει μια ακόμα πολιτεία των Η.Π.Α., η θέση της θα έχει αναβαθμιστεί. Δε θα δεχόμαστε πιέσεις για τις Αμερικανικές βάσεις: πλέον όλα τα στρατόπεδα θα τα μοιραζόμαστε με τους συμπατριώτες μας Αμερικανούς! Κανείς δε θα τολμήσει να επιτεθεί σε αμερικανικό έδαφος. Και κανείς αμερικανός πρόεδρος δε θα τολμήσει να μας αγνοήσει, μια και θα υπολογίζει στην ψήφο μας.

Αυτό θα συμβεί σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση, θα αφήσουμε να κυλίσει το ρυάκι του χρόνου, κι η Ιστορία θα επαναληφθεί. Όπως οι κατεκτημένοι έλληνες νικήσαν τους Ρωμαίους με το Πνεύμα τους, το ίδιο θα συμβεί για άλλη μια φορά, και η Ελληνική κουλτούρα, θα σαρώσει τις Η.Π.Α. Και, αλήθεια, δε θα αργήσει η μέρα όπου ο αντίστοιχος του Έμινεμ σταρ του αύριο, θα ραπάρει στα ελληνικά!

This entry was posted in Ικολογοία and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Να προσαρτήσουμε τις Η.Π.Α.

 1. ATHENA says:

  Κομμα Υπαρκτου Σουρεαλισμου και Ικολογιας

  ΘΕΙΚΟ!

  ΑΠΑΙΤΩ ΜΠΑΝΕΡ ΤΩΡΑ

  ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖΑ ΛΕΜΕ!

  ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ;-)))

 2. Κ. Κουσουράτος says:

  Αγαπητή,

  το θεϊκόν είναι πως το πρώτο σχόλιο γράφεται από μια θεά.

  Σας ασπάζομαι την αριστεράν – μην παρεξηγηθούμε στην εποχή μας.

 3. indictos says:

  ΧΑΧΑ την ίδια ιδέα ακριβώς είχε και το Πουέρτο Ρίκο.
  Την υπέβαλε επισήμως (αλήθεια λέω) και έφαγε πόρτα.
  Κατά πάσα πιθανότητα την ίδια τύχη θα έχει και μία πιθανή αίτηση της Ελλάδας.
  Είπαμε μ@λ@κες οι Αμερικάνοι, αλλά όχι και έτσι.

 4. K. Κουσουράτος. says:

  Ίνδικτε,

  εάν οι Αμερικανοί αρνηθούν, θα πραγματοποιήσουμε την απειλή που εξέφρασε ο Σουρής σε ένα ποίημά του (το οποίο δυστυχώς δεν μού είναι διαθέσιμο εις την παρούσαν περίστασιν): δεδομένου πως εμείς τους δώσαμε τα φώτα, θα τους τα πάρουμε και θα τους εγκαταλείψομεν εις το σκότος!

  Με εκτίμησιν,
  ο Πρόεδρος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.