Οργανωμένο σχέδιο είπατε;

Μάλιστα. Η επίσημη πλέον θέση των ΜΜΕ είναι πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω από τις πυρκαγιές. Αλλά τι είδους οργανωμένο σχέδιο, δεν το λέει κανείς. Τι να υποθέσουμε;
Φρενίτιδα για παραθαλάσσια φιλέτα γης

Εφοπλιστές και επιχειρηματίες αγοράζουν σαν… τρελοί γη το τελευταίο διάστημα, σε τουριστικά νησιά και παραθαλάσσια μέρη, αδιαφορώντας για την τιμή πώλησης. Στόχος της αγοράς είναι να πουλήσουν στη συνέχεια τουριστικές κατοικίεςκυρίως σε Βορειοευρωπαίους που περιμένουν το πράσινο φως για να αγοράσουν μόνιμη παραθεριστική κατοικία στην Ελλάδα.

Στο… στόχαστρο για αγορά «εδώ και τώρα» έχουν μπει 1.100 στρέμματα στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, 1.000 στρέμματα στην περιοχή της Τροιζηνίας, άλλα 2.000 στρέμματα στο παραλιακό μέτωπο Ζαχάρως Πύργου.

Κατά τα άλλα, τις φωτιές τις βάζουν οι… κουκουλοφόροι. Ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι; Μα φυσικά οι… εντολοδόχοι του Υπουργείου Υγείας!

Οδηγίες εξέδωσε το υπουργείο Υγείας για προστασία από την έκθεση στο νέφος της φωτιάς

1. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις εντελώς απαραίτητες. Αν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε χρησιμοποιείστε απλή μάσκα ή ένα μαντήλι στη μύτη σας.

This entry was posted in Μεμονωμένα - Ανεξάρτητα and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Οργανωμένο σχέδιο είπατε;

  1. vetdino says:

    δλδ δε θεωρείς πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο με στόχο την αποσταθερωποίηση της χώρας;; τόσα καλοκαίρια με αντίστοιχα κακές καιρικές συνθήκες ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε τέτοιες φωτιές, οι οποίες τυχαίνουν 20 μέρες πριν από εκλογές.

  2. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για κάποιους, τι να πω;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.