Ανοιχτή επιστολή προς τον κύριο Λαλιώτη

Κύριε Λαλιώτη,

μέσω αυτής της επιστολής, θα ήθελα να σας εκφράσω τη συμπάθειά μου και να σας ζητήσω συγνώμη αν ήμουν υπερβολικά σκληρός στην κριτική μου για το σφετερισμό της διαδήλωσής μας της 29ης Αυγούστου από μέρους του κόμματός σας.

Η πτώση σας στις εκλογές, με κάνει να βλέπω τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Δε σας κρύβω δε το πόσο στεναχωρέθηκα όταν είδα ένα μεγάλο πολιτικό – μιλάω για τον ηγέτη σας Γεώργιο Παπανδρέου – συντετριμμένο από το βάρος της εκλογικής σας ήττας. Κρίμα για τον Άνθρωπο Παπανδρέου, πόσο μάλλον για τον πολιτικό.

Αν γνώριζα εκ των προτέρων σε πόσο δεινή θέση θα βρισκόταν το κόμμα σας, ειλικρινά, θα παρέβλεπα το ατόπημά σας αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ καν τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που το κόμμα σας δεν είχε κλέψει αυτούς τους ψήφους από τους bloggers. Απεναντίας, θα έκανα τα στραβά μάτια ακόμα κι αν προσπαθούσατε ακόμα μεγαλύτερο καπέλωμα. Ξέρετε, εμείς οι bloggers είμαστε καλοί άνθρωποι, θέλουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Δεχτείτε παρακαλώ την ειλικρινή μου συμπαράσταση για τις δύσκολες ώρες που περνάτε εσείς και το κόμμα σας. Κι αν σας ξαναλείψουν ψήφοι, μην ανησυχείτε, εδώ είμαστε!

Με εκτίμηση,

Κρείτων Κουσουράτος.

This entry was posted in Εκλογές and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ανοιχτή επιστολή προς τον κύριο Λαλιώτη

  1. s_pablo says:

    Ρε συ Κουσουράτε. Μπορείς όταν λες “οι bloggers” να λες “οι bloggers πλην s_pablo” γιατί έχω βαρεθεί να με συγχέουν με τη μαυροφορεμένη μάζα?

    Μετά μας φταίει ο Λαλιώτης…

  2. Τώρα να σου πω, εδώ δεν έχεις και τόσο άδικο…

  3. akamas says:

    Πάντως εγώ χάρηκα από την πτώση των δυο μεγάλων κομμάτων, άσχετα αν θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.