Πάμε καλά;

Θα παίρναμε όρκο πως το είχαμε δει.

Πριν τις πρόσφατες εκλογές, πολύ πριν μάθουμε επισήμως το πραγματικό μέγεθος του δημοσιονομικού ελλείμματος, σε κάποιο blog, κάποιος που φαίνεται πως είχε γνώσεις οικονομικών, είχε γράψει ο αθεόφοβος πως δεν πίστευε πως το έλλειμμα ήταν μόνο 6%, κατόπιν έκανε τους υπολογισμούς του και έκανε μια εκτίμηση του ελλείμματος μεταξύ 12-13%, κοινώς, έπεσε μέσα διάνα.

Έχουμε φάει τα αρχεία του google reader, γκουγκλίζομε δεξιά αριστερά, αδυνατούμε να το εντοπίσουμε.

Όχι πως αλλάζει ουσιαστικά η όλη κατάσταση. Θυμόμαστε όλοι τον Γεώργιο β’ Παπανδρέου να ρωτά των Κων/νο β’ Καραμανλή, «αν τα νούμερα είναι σωστά». Και τα Νέα, στο φύλλο της 26ης Νοεμβρίου 2009, γράφουν καθαρά πως η Commission γνώριζε πως τα νούμερα δεν είναι τα σωστά.

Πες μας, λοιπόν, αγαπητέ μας αναγνώστη, αν οι Βρυξέλλαι είχαν αντίληψη της κατάστασης, αφού και ο Γ. β’ Π. είχε αντίληψη της καταστάσεως στην τελική αν όντως θυμόμαστε καλά και ένας blogger με γνώσεις οικονομικών μπορούσε να κάνει εκτίμηση του δημοσιονομικού ελλείμματος παρακάμπτοντας ΕΣΥΕ et paraphernalia, τότε πως είναι δυνατόν η Commission και ο Γ.β’Π. να πέφτουν από τα σύννεφα μόλις «μαθαίνουν την αλήθεια», αν την ήξεραν από πριν;

Αν, λέω, αν θέλαμε να σκεφτούμε συνωμοσιολογικά, θα λέγαμε πως όλη αυτή η κατάσταση ήταν στημένη από πριν με σκοπό να…

Αδυνατούμε να συνεχίσομε το συλλογισμό μας, αγαπητέ αναγνώστη. Δεν νοιώθουμε καλά…

This entry was posted in Σοβαρά;. Bookmark the permalink.

One Response to Πάμε καλά;

  1. Δανάη says:

    Ούτε εμείς νιώθουμε καλά με αυτά που ακούμε εδώ στο Βορρά!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.