Σύνταγμα, 20/10/2011: αποκαλυπτικό video

(Δώστε προσοχή από το 2:00 και μετά)

Τα πραγματικά γεγονότα στο Σύνταγμα, όπως τα έζησα εγώ, έχουν ως εξής:

Από χτες, το πολυνομοσχέδιο είναι νόμος του κράτους, μαζί με το περιβόητο άρθρο 37, η κυβέρνηση παραμένει στη θέση της κι εμείς, αντί να ψάχνουμε να βρούμε πως θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας, ασχολιόμαστε με έναν τσακωμό ο οποίος, στην καλύτερη περίπτωση, θυμίζει κακομαθημένα νιάνιαρα που δείχνουν το ένα το άλλο λέγοντας «αυτός βάλεσε πλώτος κυλία!».

Βαρύ; Δεν ξέρω. Βάζω στοίχημα όμως πως, μετά από είκοσι (μην πω δέκα) χρόνια, από το χτεσινό καυγά, δε θα θυμόμαστε τίποτα. Ακόμα και το όνομα του Δημήτρη Κοτζαρίδη, μόνο το Κ.Κ.Ε. θα το μνημονεύει. («Τυχερός» άνθρωπος, αφού αυτόν τουλάχιστον κάποιοι θα τον θυμούνται. Ποιος θυμάται, μόλις ενάμιση χρόνο μετά, τα ονόματα των νεκρών της Marfin; Α! συγνώμη, ξέχασα, αυτοί δεν ήταν «δικοί μας».)

Λυπάμαι, αλλά όταν βλέπω φίλους να χάνουν τις δουλειές τους ο ένας μετά τον άλλον, την πενιχρή σύνταξη συγγενών μου να μειώνεται κι όταν ξέρω πως αυτό όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά θα γίνει και χειρότερο, το να ασχολούμαι με τα επεισόδια ενός θρησκευτικού πολέμου που ξεκίνησε μετά από την πρώτη οικουμενική σύνοδο κομμουνιστική διεθνή, το Χημείο ή ποιος στον μπιπ νοιάζεται από πότε, δεν είναι απλώς πολυτέλεια, αλλά κάτι άλλο που δε θα γράψω.

Εν κατακλείδι, ο (_|_) μας καίγεται. Στα @@ μου οι κόντρες σας. Στάση πληρωμών προς το κράτος, ενδιαφέρεται κανείς;

This entry was posted in Σοβαρά; and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.